Om oss

Vår historia och vad vi gör

Vi på PowerCell är uthålliga. Oavsett om vi utvecklar nya funktioner eller förbättrade produkter stödjer PowerCells anställda lösningar som går utöver det konventionella för att säkerställa att kunderna drar nytta av vår geniala  bränslecellsteknik.

Våra rötter går långt tillbaka. 1993 inledde AB Volvo ett forskningsarbete kring bränslecellsteknologin, en forskning som ledde till grundandet av PowerCell 2008.

Sedan dess har PowerCell lanserat ett antal banbrytande lösningar som gör det möjligt för kunder att minska sitt koldioxidavtryck och sina utsläpp av skadliga ämnen.

Denna långa och breda erfarenhet har fört PowerCell till dagens position där vi erbjuder utsläppsfria kraftsystem baserade på innovativ bränslecells- och reformeringsteknik. Vi utvecklar och producerar bränslecellstackar och bränslecellssystem med unik hög energitäthet för Stationära, marina och mobila applikationer. PowerCells produkter drivs av ren eller reformerad vätegas och genererar el och värme utan några andra utsläpp än vatten.

Vårt företag

Miljö och kvalité

Vårt företag

Vägledande principer

Vårt företag

Bolagsstyrning